Fenerbahçe Başkanı AzizYıldırım'ın açıkladığı üzere, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında yer alan Kenan EvrenLisesi'nin arazisi, 2013-14 eğitim yılının bitmesinin ardından Temmuz ayında kulübe verilecek.
Sarılacivertli yönetim de Ağustos sonunda buarazide inşaata başlayacak. Amerikalı bir firma ile anlaşıldı. Yapılacak kompleksin projesi hazırlanıyor. Kenan Evren arazisine, otel, iş merkezi verezidans içeren üçlü bir kompleks yapılacak. Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiralayan ve liseye karşılık olarak 3 okul, 1 de spor salonuyaparak Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim eden Fenerbahçe bu proje ile hem kendisi para kazanacak hem de devlete para kazandıracak.
Sarı-lacivertli kulüp arazi için hem 49 yıl boyunca devlete kira ödeyecek hem de yapılacak tesisten her yıl devlete kar payı verilecek.

