comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de büyük harekat başladı!

25 Ocak 2014, Cumartesi 09:36

Fenerbahçe gelecek yıl yabancı kontenjanının daha da aşağıya düşecek olması nedeniyle gurbetçi oyuncular için şimdiden kolları sıvadı, tüm ligleri mercek altına aldı.

Fenerbahçe yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulüp, Avrupa'da top koşturan ve kadrosuna uygun Türk futbolcular için ayrıntılı bir harekat başlattı.
 
Gelecek sezondan itibaren sadece 5 yabancı futbolcuya kadrosunda yer verebilecek olan sarı-lacivertliler bu yüzden yerli oyuncu arayışlarını yoğunlaştırmış durumda. Yurtiçi pazarın pahalı olması sebebiyle rotayı gurbetçilere çeviren yönetimin hem genç isimlerin üzerinde duracağı, hem de kendisini ispatlamış tecrübeli oyuncuları listesine aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertliler'in Werder Bremen formasını giyen Mehmet Ekici ve geçtiğimiz günlerde Bayer Leverkusen ile sözleşmesini 2018'e kadar uzatan Ömer Toprak ile de ilgilendiği, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geniş kapsamlı bir liste hazırladığı kaydedildi.

Özel ekip kuruldu

Almanya dışında birçok ligin takip edildiği ve bunun için özel bir ekibin kurulduğu belirtilirken, yönetimin transfer çalışmalarını Dünya Kupası'nın sonrasına bırakmak istemediği, o yüzden elini çabuk tutacağı öğrenildi.

Kaynak: Skorer

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!