comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den yine o poz!

24 Ocak 2014, Cuma 15:34

Fenerbahçe'de Torku Konyaspor maçı hazırlıkları yapılan antrenmanla devam etti.

Fenerbahçe, Spor Toto SüperLig'in 18. haftasında, 27 Ocak Pazartesi günü Torku Konyaspor ile yapacağı maçınhazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndebasına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, çift kale maç oynadıklarıbelirtildi.

Çift kale maçı kazanan yeşil takımın, karşılaşma sonrasında galibiyet pozu verdiği kaydedilirken, paylaşılan fotoğraftaoyuncuların, son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında göndermelere neden olan "duran adam" pozu verdikleri görüldü.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan oyunculardan Salih Uçan'ın, antrenmanın ilk yarısında takımile çalışıp, daha sonra özel programına devam ettiği, Alper Potuk'un ise tedavisine tesislerde devamedildiği vurgulanırken, Selçuk Şahin'in, sağ arka alt adalesindeki sertleşme nedeniyle tedbiramacıyla antrenmana çıkartılmadığı ve salonda çalıştığı ifade edildi. Öte yandan, antrenmanı ziyaret eden Siirt Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencilerinin,futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek fotoğraf çektirdikleri aktarıldı.

Fenerbahçe, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!