comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fotoğraflardaki sır! Çok özel biri...

24 Ocak 2014, Cuma 13:36

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın perşembe günü teknik kadro ve futbolcularla biraraya geldiği toplantıdan resmi site tarafından medyaya servis edilen fotoğraftaki bir ayrıntı ortaya ilginç bir tesadüfü çıkarttı...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın perşembe günü teknik kadro ve futbolcularla biraraya geldiği toplantıdan resmi sitetarafından medyaya servis edilen fotoğraftaki bir ayrıntı ortaya ilginç bir tesadüfü çıkarttı...

Öyle ki başkan Aziz Yıldırım'ın futbolcularla yaptığı bu toplantıya katılan "iki sivil" kişiden biri genel sekreter Mahmut Uslu olmasına karşılık hemen yanındaki kişi pek de tanıdık bir yüz değildi.

Sadecefutbol camiasının değil Fenerbahçe camiasının hemen hemen tamamına yakınının gördüğünde"Bu kim?" dediği bugün başkan Aziz Yıldırım'ın "en yakını" konumundaki görünen o kişi son seçimdeyönetim kuruluna giren Av.Erhan Türkoğlu'ndan başkası değildi.

Av.Türkoğlu'nun başkan Yıldırım'ın bu tarihi toplantısında yer alan ikiyöneticiden birisi olması dikkat çekiciydi. Ama dahası Yargıtayın onama kararının ardından Fransa'nın Cannes kendinden medyaya yansıyan başkan Aziz Yıldırım'ın ilk fotoğraf karesinde de yer alan ama kimsenin tanıyamadığı (!) masadaki kişinin deyine o Av.Erhan Türkoğlu olduğu ortaya çıktı.

Bu olayın dikkat çekici tarafı ise Av.Türkoğlu'nun, başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ayakınlığı ile bilinen ünlü işadamı Ethem Sancak'ın avukatı ve yakını olması.

Av.Erhan Türkoğlu, Aziz Yıldırım ile Fransa'da... 




Av.Erhan Türkoğlu, Aziz Yıldırım ile futbolcularınbuluşmasında... 



Av.ErhanTürkoğlu, Ethem Sancak ile birlikte... 

 

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!