comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe taraftarı adeta çıldırdı!

24 Ocak 2014, Cuma 09:35

Sezonun ikinci yarısına Gaziantepspor deplasmanında başlayacak olan G.Saray'ın Yiğit Gökoğlan ve Bruma'yı Gaziantepspor'a göndereceği iddiaları F.Bahçeli taraftarları çileden çıkarttı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına Gaziantepsor deplasmanında başlayacak olan Galatasaray'ın Yiğit Gökoğlan ve Bruma'yı Gaziantepspor'a göndereceği iddiaları Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkarttı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bruma'nın lisansını askıya almamasından dolayı Portekizli oyuncuyu başka bir kulübe kiralamak zorunda olan Galatasaray, bu çalışmalar doğrultusunda Gaziantepsor ile prensip anlaşmasına varmış veYiğit Gökoğlan'ı da kiralık olarak gönderebileceğini iletmişti.

Galatasaray'ın Gaziantepspor maçından önce bu şekilde bir ilişkiye gireceğinin iddia edilmesi Fenerbahçeli taraftarın tepkisine neden oldu.

Galatasaray'ı transferşikesi yapmak ile suçlayan Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaraylı taraftarlar ile özellikle sosyal medya üzerinde ciddi bir tartışma başlarken; sarı-kırmızılı yönetimin oyuncuların Gaziantepspor'a verileceği yönünde bir açıklama yapmaması iddia edilen söylentileri gerçek dışı olabileceği ihtimalini de güçlendiriyor.

Transfer şikesi daha uygun bir başlık olurdu ama.. "Bir garip transfer! Galatasaray, Bruma'yı Gaziantep'e kiraladı

— T.C. FB Semra(@AkinaKato) 24 Ocak 2014

Galatasaray'ın transfer şikesi yaptığını söyleyip TFF'yi göreve çağıranlar: TFF zaten görevini yapıyor siz nemalanıyorsunuz merak etmeyin !!

— Ömer Furkan Bekci(@omerfurkanbekci) 23 Ocak 2014

Galatasaray transfer şikesi yapiyo diyenler var hay allahim :D :D

— Engin Gerim(@engingerim) 23 Ocak 2014

TRANSFER ŞİKESİ ! Galatasaray dünya futbol literatüründe bir ilki gerçekleştirdi.Sezonu kapatan futbolcusuBruma'yı Gaziantepspor'a kiraladı

—Halkın Takımı (@FenerHALK) 23 Ocak 2014

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!