comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mahmut Uslu bombaladı! 'Allah çarpar...'

21 Ocak 2014, Salı 21:38

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FB TV'ye çok önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreterive Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sabiha Gökçen Havaalanın'da çok önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ıbekleyen Uslu, FB TV'ye konuştu.

İşte Uslu'nun açıklamaları;

"Sayın Başbakan'ın da söylediği gibibir takım yanlışlar yapılmış vaziyette. Başkanımız için 1-2 senelik daha ceza söz konusu. Ama hala inanıyorum. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz.Yeniden yargılama yapılırsa müteşekkür kalırız. Umarız hükümetimiz bunu yapacaktır. Olmazsa da yapacak bir şey yok"

"BİZ ORGANİZASYON YAPMADIK"

"Başkanımızı karşılamak içinorganizasyon yapmadık. Binler geliyor kendi aralarında organize ederek. Bu bir hizmetin karşılığıdır. Menfaat değil. Kalben beraat etti Aziz Yıldırım.Diğer insanların yüzde 95'i bile buna inanıyor. Ümit ediyorum ki bu taraftarın ve tertemiz duygularla sahip çıkması bir olaydır. Hala Aziz Yıldırım'ın tekrar içeri girmeyeceğine ve adil yargılanacağına inanıyorum. Bu aralar çok Allah'ahavale ediyorum insanları. Aziz Yıldırım'ın ülkeye gelmeyeceğini söyleyenleri Allah'a havaleediyorum."

"3 Temmuz'u yaşayan yönetici arkadaşlara Fenerbahçeliler'in teşekkür etmesi lazım. Ne olduğunu anlamadan başkan hapse girdi ve tokatyedi. Fenerbahçe'nin 100 milyar euro zararı oldu. Büyük problemlere girdik.Taraftarımızın sahiplenmesiyle bu yük atlatıldı."

"TARAFTARIMIZ COP YEDİ, GAZ YEDİ"

"Bizim taraftarımız cop yedi, gaz yedi ve hiç yılmadılar. Her zaman başkanın ve Fenerbahçe'nin yanında oldular. İnşallah bu kötü günler geride kalır. Biz bir yerde sporkulübüyüz. Siyasetin olmaması gerektiğini ispat ettik. Birbirine bağlı olan insanların topluluğuyuz. Her branşta başa oynuyoruz. Umarım başkayanlışlıklar yapılmaz."

"ALLAH ÇARPAR, ÇARPACAK DA"

"Fenerbahçe, belediye ve devlet kurumlarının haricinde olimpiyata giden oyuncuların birçoğunu veriyor. 2000 küsür sporcusuvar. Minik takımdan, A takıma kadar. Sadece futbol takımı değil. Son 15 senede yapılan tesisleri saymakla bitiremem. Yüzde 40 olan vergilerin 15'einmesine ön ayak olan Aziz Yıldırım'dı. Bunu inkar eden varsa Allah çarpar. Şu anda da çarpılacağınıdüşünüyorum."

"Abuk subuk tapelerle ve saçma nedenlerle çeteye soktular. Biz adalete inanmazsak neye inanacağız? Yapay adalete, paralel adaleteinanmıyoruz. Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yenidenyargılama konusunda verdiği söz üzerine geliyor. "
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!