comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den dev gövde gösterisi

21 Ocak 2014, Salı 10:35

Şike davasında mahkemenin verdiği cezası onanan Başkan Aziz Yıldırım için Fransa dönüşü havaalanında müthiş bir tören düzenlenecek. Yıldırım ardından yönetim kurulu toplantısına katılacak.

Fenerbahçe bugün Başkan Aziz Yıldırım için tek yumruk olacak. Şike davasında mahkemenin verdiği cezası Yargıtay tarafından onanan Yıldırım tatil için gittiği Fransa'dan dönüyor.

Aziz Yıldırım'ı karşılamak için organizasyon düzenleyen Sarı-Lacivertli taraftarlar Kadıköy'den kaldırılacak otobüslerle havaalanına akın edecek. Bunun yanı sıra taraftarların da birkaç gündür örgütlendiği ve özel araçlarıyla konvoy oluşturarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecekleri öğrenildi. Aziz Yıldırım karşılama töreni sonrası üstü açık bir otobüse binerek kulübe gidecek.

Fenerbahçe taraftarı Başkan Aziz Yıldırım'ı krallar gibi karşılayıp konvoylar eşliğinde kulübe uğurlayacak. Sarı-Lacivertli derneklerin de katılacağı bu karşılamanın görkemli bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hazırlıklar yapıldı

YILDIRIM KONUŞMA YAPACAK

Fransa'dan bugün dönecek olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini karşılayacak taraftarlar karşısında otobüsün üzerinde bir konuşma yapması bekleniyor. Sarı- Lacivertli kulübün başkanının burada taraftarlara teşekkür edeceği ve önemli konulara değineceği belirlendi.

Bağdat Caddesi'nde de Yıldırım'ı getiren otobüsü karşılamak için taraftarların özel etkinlikler düzenleneceği gelen bilgiler arasında.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!