comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sonuçlar hayal kırıklığı yarattı

21 Ocak 2014, Salı 10:35

Fenerbahçe'de Antalya'daki kampta futbolculara kondisyon yüklenirken, bazı futbolcular için çıkan sonuçlar teknik direktör Ersun Yanal'da hayal kırıklığı yarattı.

Fenerbahçe'de iki günlük izin sona erdi. Teknik direktör Ersun Yanal himayesinde futbolcular Torku Konyaspor hazırlıklarına bugün başlayacak.

Sarı-lacivertli ekipte Antalya kampı sonrası oyuncuların performansları da belli oldu. Teknik direktör Ersun Yanal futbolcularla yaptığı toplantıda çalışmalarından dolayı memnun olduğunu söylerken bazı oyuncular ise sınıfı aşamadı. Bu oyuncuların başında ise antrenmanlarda veri sınavlarını aşamayan Hasan Ali Kaldırım olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında sadece 2'si kupa olmak üzere sadece 5 maçta forma giyen ve 368 dakika süre alan Hasan Ali'deki formsuzluk sonrası Yanal, oyuncu ile özel bir görüşme yaptı.

Fenerbahçe'de ikinci sezonunu geçiren Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra Antalya kampında veri sınavlarına takılan oyuncuların başında ise Joseph Yobo ve Cristian Baroni'nin geldiği iddia edildi.

Kaynak: superFB.com


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!