comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de büyük endişe!

21 Ocak 2014, Salı 10:35

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün 21.00'de Türkiye'ye gelecek. Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın edecek. Fenerbahçe yönetimi ise olay çıkmasından ve taraftarın tahrik olmasından korkuyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı TahirPerek, sarı lacivertli kulübün gündemi ve Aziz Yıldırım'ın taraftarlarca havalimanında karşılanması konusunda konuştu.

Perek, yapılacak tezahüratlarda hakarete yer verilmemesi temenni etti. Ancak karşılamanın sessiz olmayacağını belirtip "Olayın önemini ifade eden bir merasim yapılacaktır" dedi Şike davasında aldığı ceza Yargıtaytarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu akşam saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi bekleniyor. Taraftarlar, ailesiyle birlikte tatil için Fransa'ya giden başkan Yıldırım'ın dönüşünde karşılama organizasyonları planlıyor.

Yoğunbir kalabalığın Yıldırım'ı karşılayacağı öngörülüyor. Yıldırım'ın burada SarıLacivertli yönetici ve taraftarlara konuşma yapacağı ifade ediliyor.201011 şampiyonluk kupasının da havalimanına getirileceği kulislerde konuşuluyor. Başta futbol branşı olmak üzere kulübün tüm dallardaki lisanslısporcularının Yıldırım'ın iniş saatinde havalimanında olacağı gelen bilgiler arasında.

"MAĞDURİYET TAHRİK EDER"

Dev karşılama organizasyonunu Fenerbahçe Asbaşkanı ve kulüp muhasip üyesi Tahir Perek değerlendirdi.

"Olayın önemini ifade eden bir karşılama merasimi olacak" diye sözegiren Perek "Geç saatte olsa bile aramızda toplantı yaparak karşılamaya gideriz. Dönüşte kulübe geliriz. Taraftarların aşırı tezahüratları olmasındiye temenni ediyoruz. Bunun tedbirinin nasıl alınacağı yönetimde konuşuluyor. Tezahürat da bir disiplin içinde olmalı, rencide etmemeli diyetemenniler var. Taraftarların gösteri yapmasında fayda var. Böyle bir olay sessizce karşılanamaz. Tezahüratın hakarete varması, aşırıya kaçılması hoşbir şey değil. Bunun tedbirini alma telaşı var" diye konuştu. Yönetimdeki hareketli sürecin takımı olumsuz etkileyebileceği endişeleri için ise"Bilakis takımı hırslandırabilir. Çünkü her şey ortada; mağduriyet var. Mağdur insanların tepkisi enerjiye etki yapar. İnsanları tahrik eder"ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR BENİ YIKTI"

Sarı Lacivertli idareci, Trabzonspor camiasının 201011 şampiyonluk kupasının bekletisinin hiç sağlıklı olmadığını dile getirerek "Trabzon bu olayda bana göre ayıp ediyor. Çok fazla ayıp ediyor. Bu sportmenliğe, insanlığa sığmaz. Konuşulmaya, tartışılmaya değecek bir durum değil. Trabzonspor ile ilişkilerimiz mecburen yürür ama gönlüm kırılmış hissediyorum. Ben Karadenizli'yi severim. Ama Trabzonspor beni yıktı. Duygularımı tahrip etti" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!