comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli yıldız isyan etti! 'Bırakın gideyim'

17 Ocak 2014, Cuma 10:34

Fenerbahçe'de sezon başı büyük umutlarla alınan ama kontenjana takılan Samuel Holmen, takımdan ayrılmak için Ersun Yanal ile görüştü.

Sezon başında İstanbul BŞB'den transfer edilen İsveçli yıldız Samuel Holmen geldiği günden bu yana bir türlü forma giyme şansını tam olarak bulamadı.

Alves, Emenike, Kuyt, Webo, Sow ve Cristian'ın banko takımda yer alması nedeniyle yabancı sınırlamasına takılan Holmen için bu durum ayrı bir darbe oldu.

Sonuçta yıldız futbolcu oynama şansı bulamadı ancak kalitesi bilindiğinden diğer bir çok takımın transfer listesinde yer alıyor. Futbol oynamayı özleyen yıldız futbolcu, bu durumu hocası Ersun Yanal ile de görüşerek, “Ben oynamak istiyorum. Eğer forma giyemeyeceksem bırakın beni başka bir takıma gideyim” dedi.

Ancak Yanal bu isteği, “İkinci yarıda zor bir maraton bizi bekliyor. Onun için de başka bir takıma gitmene izin veremem” diyerek geri çevirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!