comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli yııldızın yeri sorgulanıyor!

05 Ocak 2014, Pazar 10:16

Portekiz basınında Raul Meireles'in Milli Takım'daki yeri sorgulandı.

Portekiz'in önemli gazetelerinden O Jogo'da Raul Meireles üzerinden karşılaştırmalı bir milli takım değerlendirmesi yapıldı.

Sergio Krithinas'ın imzası ile yayınlanan yazıda Sporting Lizbon forması giyen Adrien Silva'nın milli takım ailesine monte edilmesi gerektiği savunulurken Fenerbahçeli futbolcu ile ilgili de enteresan ifadeler kullanıldı:

"Futbolda sadece oyuna bakılsaydı bugün Milli Takım için Meireles'in yerine Adrien oynamalı mı diye tartışırdık. Portekiz Ligi'nde en iyi ilk yarı performansını gösteren isimdi. Problem ise Paulo Bento sadece oyuna bakmıyor. Aile olmanın önemine değer veriyor"

Sergio'ya göre Bento, takımda bir "aile" havası yaratmak için bazen hak etmeyen isimleri milli takıma çağırıyor. Meireles'in yanı sıra Ruben Micael'i de bu sınıfta gösteren yazara göre Adrien de yakın zamanda bu aileye dahil olmalı.

24 yaşındaki Adrien Sebastien Perruchet Silva bu sezon takımı ile 16 maça çıktı ve 4 gol 3 asistlik performans gösterdi. Orta sahanın ortasında yer alan oyuncu sağ ayaklı ve 1,75 boyunda.

Kaynak: Fotospor


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!