Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yeni sponsorluk anlaşmaları öncesi bir noktaya dikkat çekti
Adidas ilesözleşmesi 4 ay sonra bitecek sarı lacivertli kulübün başkan vekili, “5 yıl önceki anlaşmadan sonra çok büyüdük. Yeni imzaların da bu gerçeğe göreatılması gerekir” dedi.
Son günlerde sponsorluk atağına geçen Fenerbahçe, formatedarikçisi konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin formalarını bilindiği gibi Adidas yapıyor. Bu nedenle F.Bahçe Yönetimi de,uzun yıllardır sponsorluklarını üstlenen firma ile görüştükten sonra diğer tekliflere yanıt verecek.
Konu ile ilgili görüşleri alınan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili AbdullahKiğılı, zaman içinde yaşadıkları büyümeye dikkat çekti. Gerek Fenerbahçe'nin gerekse de Fenerium'un 5 yıl önce imzalanan anlaşmadan sonra çok büyüdüğünü ve önemli bir şirket haline geldiğinin altını çizen Kiğılı, yeni anlaşmanın da buna göre yapılacağını belirtti.
"EN İYİ ANLAŞMAYI YAPACAĞIZ"
Kiğılı,Adidas ile devam eden sözleşmelerinin 4 ay sonra biteceğini belirtirken, “Forma tedarik anlaşması için acele etmiyoruz. Önümüzde bir süreç var. Kararvermek için 4 aylık bir zamanımız olacak. Henüz biten bir şey olmadığı için bu konudaki tüm spekülasyonlar yanlış ve bize zarar veriyor. En iyianlaşmayı yapmak için görüşeceğiz. Ama ilk önceliğimiz Adidas ile. Onlarla görüştükten sonra anlaşamazsak diğer firmaların tekliflerini dedinleyeceğiz” diye konuştu.
Sarı lacivertli kulübün, forma anlaşması yapacağı firmadan 10-15 milyon Euro'luk bir gelir beklediği ifade edildi.
GÖRÜŞME VAR, ANLAŞMA YOK
Bu arada F.Bahçe Kulübü de dün bir açıklama yaparak; “Bazı haber kaynaklarında şirketimizle ilgili resmi ürün tedarikçiliğikonusunda haberler yer almaktadır. 2014-15 sezonundan başlamak üzere resmi ürün tedarikçiliği konusunda bazı görüşmelerimiz olmakla beraber, henüzsağlanmış herhangi bir anlaşma yoktur” ifadelerini kullandı.

