comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Topal: 'Buz üstünde oynadık'

23 Aralık 2013, Pazartesi 18:42

Fenerbahçeli Mehmet Topal, Karabükspor karşılaşmasının ardından zemin ile ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşılmasını istemediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, gündemi dün akşamdan bu yana meşgul eden açıklamaları üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Hiç bir göndermede bulunmadığını ve hiç bir kulübü hedef almadığını dile getiren Mehmet Topal,"Ben hayatımda hiç kimseye saygısızlık yapmadım, bundan sonra da yapmam" şeklinde konuştu.

Karabükspor maçı sonrasında gerek yayıncı kuruluş gerekse basın toplantısında maçıdeğerlendirirken; "Buz üstünde maç yaptık. Allah korusun, sakatlık olursa aylarınızı kaybedebilirsiniz. Hava soğuk olabilir, bu normal ama buzunüstünde oynamak zor. Yapacak bir şey yok. Bugün kramponlarımız çime dahi girmedi" diyerek sahanın zeminini eleştirmişti.

Mehmet Topal, "Açıklamalarım hiç bir şekilde gönderme taşımamaktadır. Benim şikayetim sadece zemin ilealakalıydı. Bu her iki takım için de geçerli. Çok riskliydi" dedi.

Mehmet Topal şunları kaydetti:

"Buz üstünde top oynamaya çalıştık. Her türlü risk taşıyordu. Çivili kramponlarımızla oynamamıza rağmen ayaktadurmakta zorluk çekiyorduk. Açıklamalarımın yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Herhangi bir yere gönderme hedefinde değildim ve yine de değilim.Günümüz şartlarında artık her türlü teknolojiyi kullanılıp saha ve zeminin iyi olması gerekiyor. Bu her takım için geçerli. Böyle olursa Türkfutbolunun kalitesi daha artacaktır. Ama dediğim gibi ne bir kulübü hedef aldım ne de açıklamalarım bir gönderme taşımamaktadır. Ben hayatımda hiçkimseye saygısızlık yapmadım, bundan sonra da yapmam."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!