comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Topal'dan eski takımına kar göndermesi!

22 Aralık 2013, Pazar 18:55

Fenerbahçe'nin yıldızı Mehmet Topal, Karabükspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal, Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Deplasmanda 2-1 kaybettikleri maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Topal, saha zemininden şikayet ederken ezeli rakipleri Galatasaray'a da bir göndermede bulundu.
 
Topal, "Kar yüzünden maç ertelenen bir ülkede buz üstünde maç yaptık. Allah korusun, sakatlık olursa aylarınızı kaybedebilirsiniz. Hatayı en az takım yapan kazanırdı. Karabükspor az hata yaptı. Yapacak bir şey yok biz devam edeceğiz. Karabükspor'u tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde Juventus ile Türk Telekom Arena'da oynadığı karşılaşma kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.
 
Tecrübeli yıldız sözlerini şöyle tamamladı; "Kramponlarımız çime batmıyordu. Elimizden geleni yapacağız. Önümüzde zorlu bir Kayseri maçı var. Bu maçı da kazanıp ligi en iyi yerde bitireceğiz."
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!