comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Rezaletin de ötesinde komik"

01 Eylül 2012, Cumartesi 10:30

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, bu sezon Avrupa kupalarında mücadele etmenin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti, hakkında çıkan spekülatif haberleri, "Rezaletin de ötesinde komik olarak" nitelendirdi.

Brezilyalı futbolcu FBTV'ye yaptığı açıklamada, geçen sezon Avrupa kupalarında olma hakkının ellerinden alındığını savunarak, ''Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde olmak çok önemli. Geçen yıl geçirdiğimiz sıkıntılı süreçte Avrupa'da olma hakkımız elimizden alınmıştı. Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatı elimizden gitti ve şu anda UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. Avrupa Ligi önemli turnuvalardan biri. Birbirinden güçlü takımlar kendi aralarında mücadele edecek. Hedefimiz tabi ki Avrupa Ligi'nde başarı. Özellikle böyle bir senede Avrupa'da olmak ve mücadele etmek bizim için çok önemli bir konu'' şeklinde ifadeler kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapacakları maça da değinen Alex, Sivasspor maçlarının her zaman zor olduğunu yine zorlu bir deplasmanın kendilerini beklediğini anlatarak, ''Sezonun başındayız ve en uygun kadroyu hocamız seçecektir. Elimizden geldiğince iyi oynayıp oradan 3 puanla dönmek için mücadele edeceğiz. Hedefimiz Sivas'tan galibiyetle dönmek olacak'' diye konuştu.

-''Rezaletin bir adım ötesi komikliktir''-
Brezilyalı futbolcu, hakkında medyada yer alan bazı haberlerle ilgili olarak ''Benim için rezaletin bir adım ötesi komikliktir'' değerlendirmesini yaptı.

Hakkındaki haberlerle ilgili sert ifadeler kullanan Fenerbahçeli futbolcunun açıklaması özetle şöyle:
''Çıkan tüm yalan haberleri rezaletin de ötesinde komik olarak adlandırmak istiyorum. Çünkü benim için rezaletin bir adım ötesi komikliktir. Beni tanıyanlar bilir, basında yazılan çizilenlere çok fazla hürmet eden veya çok takip eden biri değilimdir. Tüm bu haberleri yapanlara acıyorum ben açıkçası. Çünkü bu haberleri yapanlar kendilerini gazeteci diye adlandırıyorlar. Benim için önemli olan gece yastığıma başımı koyduğumda rahat uyumaktır. Ben geceleri yastığa başımı koyduğumda rahat uyuyorum. Bu tür rezalet haberler, yapanlar açısından acınacak haberlerdir. İşin daha da komik tarafı bu tür haberleri yapanlar haberin altına imzalarını atmıyorlar. Bu haberi kim nereden çıkardı- Kaynağı ne- Bunu bilmemiz mümkün değil. O medya organında bu haberi yapanın kim olduğu, haberin hangi belgelere dayandığı net bir şekilde yer almalıdır. Bunların hepsi gazeteci tarafından yazılmalı biz de bunu bilmeliyiz. Telefon mesajlarıyla benim taraftarlarla sohbet ettiğim yazılıyor, ama yalnızca yakınlarımla mesajlaşıyorum. Yakınlarımın haricinde başka kimseyle de sohbet etmem.''

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!