comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe soyunma odasında neler yaşandı?

30 Kasım 2013, Cumartesi 22:38

Fenerbahçeli Moussa Sow, Beşiktaş ile oynadıkları derbinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbide bir gol atan bir de asist yapan Moussa Sow, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Senegalli golcü yaptığı açıklamada "İçimizde ne varsa hepsini sahaya koyduk. Çok uzun bir süre 10 kişi kaldık. Kalemizde çok erken bir gol gördük. Daha sonra güzel bir yanıt verdik. İkinci golü atana kadar zorluklar yaşadık. En azından ilk yarının sonuna kadar 2-1'i korumamız lazımdı. Daha sonrada 10 dakikalık bir süre içerisinde kalemizde iki gol gördük. Biz 10 kişiyken, Beşiktaş 11 kişiyken bile çok fazla pozisyon yarattığımızı düşünüyorum. Rakibimizi de tebrik etmek istiyorum. Çok iyi bir maç oldu. Puan almayı hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

SOYUNMA ODASINDA NELER YAŞANDI?

Devre arasında Fenerbahçe soyunma odasında yaşananları anlatan Sow, "Tabii ki soyunma odasına girdiğimiz zaman birbirimizle konuştuk. Birbirimize neler yapıp yapmadığımızı söyledik. Skor bulmamız gerektiğini konuştuk. Hocamız bizi motive etmeyi başardı. Bize yapmamız gerekenleri söyledi ve ikinci yarıya bu şekilde çıktık. İkinci yarının ikinci dakikasından itibaren Mehmet Topal'ın şutuyla başlayan ataklarımız vardı. Son dakikaya kadar elimizden geleni yaptık" diye konuştu.

Oynadığı her Beşiktaş derbisinde gol atması sorulan Moussa Sow, "İnşallah bu durum böyle devam eder. Böyle iyi bir takım olan Beşiktaş'a karşı gol atmaya devam ederim" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!