comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal oyuncuları uyardı! "Gevşemek yok"

30 Kasım 2013, Cumartesi 10:37

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcularını Beşiktaş derbisine psikolojik olarak hazırladı, “Rakiplerle aradaki puan farkını unutun. Gevşemek ya da rahatlamak yok. Her maç üç puan için sahaya çıkıyoruz” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş ile oynanacak maç öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Yanal, oyuncularına henüz hiçbir şey kazanmadıklarını ifade ederek lig sonuna kadar aynı ciddiyet ve disiplinle sahaya çıkmaları gerektiğini söyleyerek, “Rakiplerle aradaki puan farkını unutun. Gevşemek ya da rahatlamak yok. Her maç üç puan için sahaya çıkıyoruz” dedi. Bu sezonki performans ile rakipleriyle farkı açan sarı-lacivertlilerde bu tablonun korunmasını hedefleyen Ersun hoca, bunun tek yolunun galibiyet olduğunu dile getirdi.

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, ekibiyle birlikte ezeli rakiplerini analiz ederek taktiğini belirledi. Ortaya çıkan raporda siyah-beyazlıların, bu sezon Fenerbahçe'yi en çok zorlayacak ekiplerden biri olduğu kaydedildi. Doğrudan kaleye gidebilen, dirençli oyunculara sahip olan siyah-beyazlıların, en az sarı-lacivertliler kadar koştuğu da tespit edildi.

Siyah-beyazlıların, bazı haftalarda kat edilen mesafe konusunda Fenerbahçe'yi bile geride bıraktığı dile getirildi. Fiziksel açıdan maçın zor geçeceğinin altı çizildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!