comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz"

29 Kasım 2013, Cuma 11:37

Fenerbahçe'nin milli orta saha oyuncusu Alper Potuk, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.

Fenerbahçe'nin 30 Kasım 2013 Cumartesi günü Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde hazırlanan maç günlüğü kitapçığında Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Alper Potuk oderbi maç ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Alper Potuk maç günlüğüne yaptığı açıklamada; “Takım olarak oldukça iyi durumdayız. Gayet iyi bir kadromuz var ve mutlu bir ortamımız var. Aldığımız seri galibiyetlerle rakiplerimizle puan farkını açtık. Şampiyonluk yolundaki en güçlü rakiplerimizden biri olan Beşiktaş ile bugün karşılaşıyoruz. Sarı kart cezalısı olduğum için Galatasaray maçında görev alamadım. Takım arkadaşlarım o maçta iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldı." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan milli yıldız; "Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu derbi mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak büyük bir avantaj sağlamış olacağız. Fenerbahçemizin büyük taraftarı maçın 90 dakika olduğu bilinciyle hareket edip,onların da muhteşem desteğiyle bu derbi mücadelesinden 3 puanla ayrılıp şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürümeye devam etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini bitirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!