comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dirk Kuyt derbiye kilitlendi!

29 Kasım 2013, Cuma 11:37

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt, Beşiktaş ile oynayacakları derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, sarı-lacivertlilerin cumartesi günü Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için hazırlanan maç günlüğü kitapçığına konuşan Dirk Kuyt, şunları söyledi: “Kendi sahamızda muhteşem taraftarımızın önünde aldığımız Galatasaray galibiyetinden sonra yine kendi evimizde taraftarlarımızın huzuruna bu kez Beşiktaş maçı ile çıkıyoruz. Tüm hafta boyunca bu önemli derbiye oldukça iyi hazırlandık. Hocamız bize neler yapmamız gerektiğini anlattı. Biz futbolcular olarak maçın başlama düdüğünden son düdük çalana kadar camiamızı ve taraftarımızı mutlu etmek için savaşacağız." dedi.

Hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Kuyt, "Bu derbiden iyi oyun ve iyi skorla ayrılarak rakiplerimizle aramızdaki farkı daha da açmak istiyoruz. Galatasaray maçında olduğu gibi bugünkü Beşiktaş maçında da muhteşem bir atmosfer ve ambiyansın olacağı kuşkusuz. Taraftarlarımız da bizlere güvenerek her zaman olduğu gibi bizlerin yanında olmaya devam etsinler. Biz onlarla çok daha güçlüyüz!..” diyerek sözlerini sonlandırdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!