comScore

Eskişehirspor Eskişehirspor

Eskişehirspor, Kıvanç Karakaş ve Axel Meye'yi transfer etti

16 Ocak 2016, Cumartesi 16:20
Eskişehirspor, Kıvanç Karakaş ve Axel Meye'yi transfer etti

Süper Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor Kıvanç Karakaş ve Axel Meye transferleriyle dikkat çekti.

Eskişehirspor, PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'dan Kıvanç Karakaş'ı transfer etti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehirspor Vali Hanefi Demir Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Karakaş kendisini bir yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

Orta saha oyuncusu 30 yaşındaki Karakaş, takımın zor günlerden geçtiğini, bu günleri hep birlikte atlatacaklarını kaydetti.

Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Karakaş, "İyi işler yapıp Eskişehirspor'u layık olduğu yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Axel Meye Eskişehirspor'da! Axel Meye kimdir?


Eskişehirspor, Gabonlu fotvet oyuncusu Axel Meye ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

1995 doğumlu olan Gabonlu oyuncu, forvet mevkiinde görev alıyor. Meye daha önce ülkesinde Missile FC ve US Bitam takımlarının formasını giydi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!