comScore

Eskişehirspor Eskişehirspor

'Kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız'

05 Ocak 2016, Salı 18:34
'Kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız'

Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor'un taraftar gryby takımlarına sahip çıkma kararı aldı. 

FutbolArena - Eskişehirspor Nefer Tribün lideri Murat Diri, bir yeni yıl mesajı yayınladı. Eskişehirspor'a duyulan aşkın dile getirildiği mesajda, takıma herkesin sahip çıkması gerektiği çağrısı da yapıldı.

Nefer Tribünü lideri Murat Diri tarafından yayınlanan mesajda şunlar dile getirildi: “Birçok hayal kurdu insanlar yeni yıl için. Yeni umutlar, yeni beklentiler, yeni projeler. Sağlık, mutluluk, para, iş ve daha niceleri. Bizler için, yani şehrinin takımına gönül veren Eskişehirspor Neferleri için durum biraz farklı. Bizlerinde birçok sevincimiz ve üzüntümüz oldu geçtiğimiz yılda. İyisiyle, kötüsüyle çok şeyler yaşadık. Her türlü sıkıntıya, kötü gidişe rağmen, iyi günde olduğu gibi, kötü günde de peşini bırakmadığımız sevdamızın arkasından, binlerce kilometre yol yaptığımız bir yıl olarak kalacak aklımızda 2015. Ve hatta en önemlisi, 50. Yılımız diye bahsedeceğiz 2015'ten. Bunca seneye sığdırdığımız onca mutluluk, onca hüsran iyisiyle kötüsüyle bizim olan sevinçler, hüzünler. Hangi durumda olursak olalım peşini bırakmadığımız o asil renkler, heyecandan uyuyamadığımız geceler, bitmek bilmeyen deplasman yolları, son dakika galibiyetleri ve mağlubiyetleri. Kısacası bazen sevinç, bazen keder ki çoğunlukla keder.Bizler o kederli günlerde bu armanın dimdik duruşuna vurulduk, İstanbul hegomanyasına başkaldırısına aşık olduk. Tertemiz sevdasıyla, karşılıksız cefasıyla gurur duyduk. Evini geçindirdiği boya sandığını, evini ısıttığı kiremitleri satarak deplasmana giden ağabeylerimizin hikâyeleriyle hüzünlendik. On binlerce gittiğimiz deplasmanlarla böbürlendik. Fakat durum ne olursa olsun o formanın gittiği her yerde siyah kırmızı bayrağı dalgalandırdık”
“Kimse Es-Es taraftarı küme düştü diyemez”

Diri “Dedik ya dolu dolu geçmiş yarım asır. Şimdi tarihimizin zor dönemeçlerinden birinden daha geçiyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de bu sınavdan geçeceğimize inanıyoruz. Zaten ne zaman bu cefakar taraftar girdiği hangi sınavı veremedi ki? Tarihimiz boyunca defalarca yenildik küme düştük. Fakat bunların hiçbirinde hiç kimse Es-Es taraftarı da küme düşmüştür diyemez. Hangimiz kupalara aşık? Hangimiz bu takımı süper ligde diye seviyor? Varsın zor günler geçirelim, varsın takımımız başarısız olsun. Bu başarısızlıkları sonlandıracak ve yeni başarılara yelken açacak olanlar yine bizleriz. Bizimde beklentilerimiz var yeni yıldan. Hayallerimiz, umutlarımız, hedeflerimiz. Yaşlısıyla, genciyle, büyüğüyle, küçüğüyle yediden yetmişe tüm Türkiye'de herkesin hafızasında yer edinmiş bu efsane taraftarın, yeni yıldan en büyük beklentisi, elbette bu gidişin bir an evvel son bulması. Eskişehirspor Neferleri olarak bizler, bu takıma kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Dileğimiz, sesimizin ulaştığı herkesin bu takıma sahip çıkması. Eskişehirspor küme düşerse, Eskişehir küme düşer. Eskişehirspor küme düşerse, süper lig tribünleri yarım kalır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!