comScore

Eskişehirspor Eskişehirspor

Eskişehirspor'da Mesut Hoşçan'a çağrı

29 Aralık 2015, Salı 14:20
Eskişehirspor'da Mesut Hoşçan'a çağrı

Eskişehirspor'u Koruma Derneği'nden Eskişehirspor yönetimine çağrı geldi.

Eskişehirspor'u Koruma Derneği (ESKOD) Başkanı Umut Cumalı, Mesut Hoşcan başkanlığındaki Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu'na, 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmama çağrısında bulundu. 

Cumalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 50 yıllık geçmişi olan Eskişehirspor'un kötü günler geçirdiğini söyledi.

Eskişehirpor'un kötü günler yaşamasının sebebinin kulüp başkanı Mesut Hoşcan ve yönetiminin olduğunu belirten Cumalı, "İki dönemdir 'güven' sloganıyla idare eden yönetim, bugün yaşanan durumun tek sorumlusudur. Çıkan en ufak sorunda sorumluluktan kaçan Mesut Hoşcan, her zaman bir günah keçisi bulmuştur" dedi. 

Cumalı, Mesut Hoşcan'ın iyi niyeti dışında yönetme kabiliyetinin olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Futboldan anlamayan sadece yemek masalarında meze olanların alkışlarıyla kulüp yönetilmez. Şu anki yönetimin kredi bulduğunda zafer kazandığını zannediyor olması da acizliğin ifadesidir. Bu kulübü 50'nci yılında bu duruma getiren sizleri bu şehir unutmayacak. Daha fazla kulübü yıpratmanıza izin vermeyeceğiz. Size düşen transfer dönemi öncesinde acilen göreve talip olmadığınızı açıklamanız, kulübün önünü açmanızdır. Eskişehir'de başı dik gezmek istiyorsanız gerçeklerle yüzleşerek görevi bıraktığınızı açıklayın."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!