Jose Mourinho yönetimindeki Chelsea, Lig Kupası üçüncü tur maçında Swindon'a konuk oldu. Portekizli teknik adam sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürerken Mata ve Torres de ilk 11'de yer aldı.
Swindon sahaya Foderingham, Thompson, Hall, Mceveley, Luongo, Ranger, Ward, Pritchard, N'Guessan, Kasim, Ajose 11'i ile çıktı.
Chelsea ise Schwarzer, Azpilicueta, Bertrand, Luiz, Cahill, Essien, Van Ginkel, Willian, Mata, De Bruyne, Torres 11'i ile sahadaki yerini aldı.
Maçın ilk golü Fernando Torres'den geldi. Ortadan hareketlenen Ramiers topu sağındaki Mata'ya aktardı. İspanyol oyuncunun şutu kaleciden sekti ve boşta kalan topu Torres ağlara göndererek durumu 1-0 yaptı.
35. dakikada ise Ramires durumu 2-0'a getirdi. Torres'in sürüklediği topta sol çaprazda topla buluşan Ramires kalecinin üstünden aşırtma bir vuruş gerçekleştirdi ve golü buldu.
Maç 2-0'lık skorla sona ererken, Chelsea de Lig Kupası'nda yoluna devam etmiş oldu.

