İngiltere Premier Lig'in güçlü temsilcisi Chelsea'de kulübün sahibi Rus milyarder Roman Abramovic'in teknik kararlara karıştığı yönünde dedikodulara bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Avram Grant'tan yalanlama geldi.
İngiliz basınına konuşan İsrailli teknik adam Abramovic'in bu kadar para aktardığı için konuşmaya hakkı olduğunu ama her zaman menajerini desteklediğini belirterek, "Abramovich, Chelsea için çok para harcadı ve bu yüzden her zaman söz söyleme hakkına sahiptir. Ama menajer takımla ilgili kararını verdiğinde o hiçbir zaman şunu yap ya da bunu yap diye bir söylemde bulunmaz. Menajerlerin aldığı kararları her zaman destekler" ifadelerini kullandı.
Abramovic'i uzun zamandır tanıdığını belirten Avram Grant, son olarak Rus zengininin menajerin istemediği bir oyuncuyu asla almayacağını da dile getirerek, "Onunla ilgili kimse şikayette bulunamaz çünkü onun felsefesini bilirler. Onu uzun zamandır tanıyorum ve hiçbir zaman benim kararıma karşı çıkmadı. Eğer bir menajer bu oyuncuyu istemiyorum derse, Abramovich o oyuncuyu kesinlikle almaz" dedi ve sözlerini noktaladı.
2007/2008 sezonunda Chelsea'yi çalıştıran Avram Grant, kupa sevinci yaşayamazken 54 karşılaşmada 36 galibiyet, 13 beraerlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

