comScore

Chelsea Chelsea

John Terry'den Avrupa Ligi itirafı!

27 Nisan 2013, Cumartesi 16:34

Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen deneyimli savunma oyuncusu John Terry, Avrupa Ligi'nde oynadıkları karşılaşmalar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Premier League ekiplerinden Chelsea'de top koşturan İngiliz savunmacı John Terry, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde 2-1 kazandıkları Basel maçında takımın yorgun olduğu ifade etti.

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısının başa baş gittiğini belirten Terry, "Sahada yorgun bir görüntü çizdik ama son düdük çaldığında kazanan taraf olmak güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.

Yorgunluklarının sebebi olarak fikstür yorgunluğunu öne süren deneyimli oyuncu, "Oldukça uzun yolculuklar yapıyoruz ve zor maçlara çıkıyoruz, bu durum bütün performansımızı lige yansıtmamıza engel oluyor, ve ligdeki sıralamamızı etkiliyor. Bu durum aslında kulüp için önemli bir konu" şeklinde konuştu.

"AVRUPA LİGİ'NDE OLMAK İSTEMİYORUZ"

Yarı finalinde boy gösterdikleri UEFA Avrupa Ligi hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunan Terry, "Aslında Avrupa Ligi bizim mücadele etmek istediğimiz bir kulvar değil, fakat ediyoruz. İstemememize rağmen bu turnuvanın içindeyiz ve kazanmaya çalışağız, olur da kazanırsak harika olur" yorumunu yaptı.

Chelsea 28 Nisan Pazar günü, Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirmek adına evinde Swansea'yı konuk edecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!