comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'ye son dakika vurgunu! (Maç Özeti)

31 Ocak 2013, Perşembe 00:01

İngiltere Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea, 2-0 öne geçmesine rağmen Adam Le Fondre'yi durduramadı. Maçın son bölümlerinden sahneye çıkan Fondre, puanları paylaştıran adam olmayı başardı.


Reading [2 - 2] Chelsea
45' [0-1] Juan Mata
66' [0-2] Lampard
87' [1-2] Adam Le Fondre
90' [2-2] Adam Le Fondre

Reading
Adam Federici, Alex Pearce, Adrian Mariappa, Stephen Kelly, Ian Harte, Jimmy Kebe, Mikele Leigertwood, Danny Guthrie, Jobi McAnuff, Jem Karacan, Pavel Pogrebnyak
Chelsea
Ross Turnbull, Gary Cahill, Branislav Ivanovic, Ryan Bertrand, Cesar Azpilicueta, Ashley Cole, Ramires, Juan Mata, Frank Lampard, Oscar, Fernando Torres

Reading deplasmanında puan arayan zirve takipçisi Chelsea, ilk yarının son dakikasında Mata'nın golüyle öne geçmeyi başardı.

Chelsea ile adı özdeşleşen ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılmayacağı açıklanan Frank Lampard, takımını 2 farklı üstünlüğe taşıyan golü attı.

Maviler karşısında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen pes etmeyen Reading, 87. dakikada Adam Le Fondre ile farkı bire indirdi.

Attığı gol ile şahlanan Fondre, maçın bitimine dakikalar kala bir kez daha sahneye çıktı ve takımına 1 puanı getiren golü attı.

 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!