The Times'ın haberine göre Londra temsilcisi, Lampard'ın yerine Everton'un yıldız oyuncusu Marouane Fellaini'yikatmayı düşünürken, Belçikalı oyuncunun Everton'la yaptığı sözleşemedeyer alan "22 milyon Avro'ya serbest kalır" maddesini kullanmayıplanlıyor.
Takımın yeni menajeri Rafael Benítez'in Fellaini'yeonat verdiği öğrenilirken Chelsea'nin bu oyuncunun uzun süredir peşindeolduğu da alınan bilgiler arasında.
Kadroda yaş ortalamasınıdüşürmek isteyen Roman Abramovic'in de Fellaini'ye sıcak baktığıbildirildi. Son olarak 9 milyon Sterlin açığı olduğu açıklananEverton'ın bu durumunun Chelsea için avantaj olabileceğini düşünenAbramovic'in Demba Ba transferindeki gibi serbest kalma maddesindekimeblağ'yı ödeyip oyuncuyu takıma bir an evvel katabileceği belirtildi.
Fellaini, Everton'ın Cheltenham'ı yendiği maçta takımının 5. golünü atarken, orta sahayı çift yönlü oynayabiliyor.
Chelsea'denayrılması kesinleşen Lampard'ı ise Alex Ferguson'un takıma katmakistediğ ve oyuncuyla kısa bir görüşme gerçekleştiği de gelen bilgilerarasında.
Kaynak: Goal

