comScore

Chelsea Chelsea

Ömer Erdoğan Chelsea'de - Süper Lig Haberleri

25 Şubat 2016, Perşembe 17:46
Ömer Erdoğan Chelsea'de - Süper Lig Haberleri

Bursaspor ve Eskişehirspor'da Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını yapan Ömer Erdoğan, Chelsea'de staj yapacak! 

FutbolArena - Futbola Almanya'nın St. Pauli takımının altyapısında başlayan ve 1998 yılında Erzurumspor'a gelen Ömer Erdoğan tam 15 sezon ligimizde forma giymişti. Erzurumspor'dan sonra Diyarbakırspor ve Malatyaspor formalarıyla yükselişe geçen Ömer, Galatasaray'a transfer olmuş ancak sarı kırmızılı takımda tutunamayarak yeniden Malatyaspor'a dönmüştü. 2006 yılında ise Bursaspor'a transfer olan tecrübeli stoper burada sembol oyunculardan biri oldu ve futbolu bıraktığı 2013 yılına kadar önemli başarılar elde etti.


238737-haber
 

Bursaspor'da kendisini geliştirerek Milli takıma kadar yükselen Ömer Erdoğan, o dönem Türk Milli takımını çalıştıran Guus Hiddink'le de birlikte çalışma imkanı bulmuştu. 2013'te futbolu bıraktıktan sonra eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yardımcısı olan Ömer Erdoğan, Bursaspor ve Eskişehirspor'da Sağlam'ın yardımcısı olarak çalışmıştı. 


Guus Hiddink'ten Ömer Erdoğan'a davet


238853-haber
Ertuğrul Sağlam'ın boşta olduğu bu günlerde ise Ömer Erdoğan'a Guus Hiddink sahip çıktı. Ömer'i Londra'ya çağıran Hiddink, genç antrenörün Chelsea'de staj yapmasına olanak sağlıyor. Ömer Erdoğan da Chelsea antrenmanlarını takip edip, Hiddink'in çalışmalarından notlar çıkarıyor...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!