comScore

Chelsea Chelsea

Massimiliano Allegri, Chelsea'ye gidecek mi? - Premier Lig Haberleri

10 Şubat 2016, Çarşamba 16:03
Massimiliano Allegri, Chelsea'ye gidecek mi? - Premier Lig Haberleri

Adı Chelsea ile anılan Massimiliano Allegri'den açıklamar var.

FutbolArena - Önümüzdeki sezon için adı Chelsea ile anılan mevcut Juventus teknik patronu Massimiliano Allegri'den kısa ama net açıklamalar geldi. 

Allegri, Chelsea ile anlaştı mı?


48 yaşındaki İtalyan teknik adamın bu sezon Chelsea'de Jose Mourinho'dan boşalan menajerlik koltuğuna geçici olarak getirilen Hollandalı Guus Hiddink'ten sonra getirileceği yönünde kulislerde fazlasıyla iddia ve tez dönmekte. 
 
Pescara'da oynarken teknik direktörlüğünü yapan Giovanni Galeone, eski talebesinin dünyanın en iyi birkaç teknik adamından biri olarak nitelendirirkeni kendisine Chelsea patronu Roman Abramovic'ten oldukça çılgın bir teklif geleceğini iddia etmişti.
 
Gerek Juventus gerekse AC Milan ile İtalya Serie A şampiyonlukları tadan Massimiliano Allegri ise söylentilere istinaden şu şekilde konuştu;
 
"Şu an için ortada birşey yok. Yani ne böyle bir teklif yok diyebilirim ne de var evet, seneye Chelsea'deyim diyebilirim. Şu an için benim için önemli olan Juventus ile sezon sonunda almayı hedeflediğimiz kupalardır."
 
Son 18 maçının 17'sini kazanan Juventus, lider Napoli'nin 2 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor ve Napoli'yi bu hafta cumartesi kendi sahalarında konuk edecekler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!