comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'nin John Stones ısrarı

07 Ocak 2016, Perşembe 17:52
Chelsea'nin John Stones ısrarı

Chelsea genç stoper için son olarak tam 45 milyon Sterlin teklif yapıyor!

FutbolArena - Birçok futbol otoristesi tarafından geleceğin John Terry'si olarak görülen 21 yaşındaki başarılı savunmacı John Stones için Chelsea'nin ısrarı devam etmekte. Yaz transfer döneminde önce 26 milyon Sterlin, daha sonra 38 milyon Sterlin teklif eden Chelsea, ara transfer döneminde bu kez 45 milyon Sterlin gibi astronomik bir teklifle geldi.
 

Roberto Martinez  John Stones'u satmamakta diretiyor!

 
Everton menajeri Roberto Martinez, Everton kulübünün genlerinde ve geleneğinde genç oyuncuları yetiştirip, büyük kulüplere satmak gibi bir kavramın olmadığını dile getirmiş ve yaz transfer döneminde Chelsea'nin tüm ısrarına rağmen bu transferi onaylamamıştı.
 

Chelsea'nin peşini bırakmadığı John Stones kimdir?

 
21 yaş, 1.88 boy ve 80 kilo ağırlığındaki John Stones savunmadaki kesiciliğinin yanı sıra topla hücuma çıkarken ve rakip sahadaki arkadaşlarına pas dağıtırken sergilediği başarılı performansla göz kamaştırıyor.
 
Futbol hayatına Barnsler altyapısında başlayan ve daha sonra Barnsley A Takımı'na yükselen John Stones, 18 yaşındayken 3 milyon Sterlin civarı bir bonservis bedeli karşılığı Everton yolunu tuttu.

Everton'daki ilk sezonunda birçok maç sahada başarıyla görevini yerine getirirken, 2. sezonu olan 2014-2015 sezonunda ve bu sezon Everton savunmasının belkemiği oldu.
 
Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bek pozisyonunda da oynayabilen John Stones için Barcelona taraftarları arasında yapılan bir oylamada %75'lik bir kitle bu genç savunmacının Katalan ekibinin kadrosuna dahil olmasını istemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!