comScore

Chelsea Chelsea

Jose Mourinho'nun düşleri...

11 Aralık 2015, Cuma 23:57
Jose Mourinho'nun düşleri...

Mourinho "4. olmak adeta hayal gibi birşey ancak bu hayali gerçekleştirmek istiyoruz." dedi...

FutbolArena - Chelsea'nin şampiyonluğa ulaştığı sezonun ardından, bu sezon yaşadıkları ve aldığı sonuçlar futbol dünyasında nadiren görülen örneklerden olsa gerek. Chelsea'ye dair hemen her türlü gelişmeyi sizlere Futbolarena sayfalarından aktarmıştık...

Gelinen noktada Mavililer adına ilk 4, yani Şampiyonlar Ligi şansının mucizelere kaldığı tespitimizi de aktarmıştık. Bu tespitimize Chelsea menajeri Jose Mourinho da katılıyor olsa gerek ki, Chelsea adına sezonu 4. sırada bitirmenin artık bir hayal olduğunu dile getirdi. Ancak bu hayali gerçekleştirmek istediğini de kendine has iddialı tarzıyla ekledi.
 
14. sırada ve 4. sıradan da 14 puan gerideler!
 
Premier Lig'in 15 haftası geride kalırken Chelsea 14. sırada yer alıyor ve 4. sıradaki Manchester United'ın 14 puan gerisindeler.

Durum böyle olunca da en azından 4. sırayı ve dolayısıyla Şampiyonlar Ligi biletini kapmak Chelsea adına bir hayli zor bir hedef. Bu hedefi bir 'hayal' olarak nitelendiren Jose Mourinho, "Şuan için bir hayal gibi gözüken ligi 4. sırada bitirme konusunda belki de mükemmel bir sezon sonu finali yaparak, matematiksel olarak hala devam eden bu hayali gerçekleştirebilmek adına bir şansımız olabilir." şeklinde konuştu.
 
Bournemouth maçı herşeyi berbat etti
 
Jose Mourinho son lig maçında kendi sahalarında Bournemouth karşısında alınan mağlubiyete kadar aralık ayının süper geçeceğine inandığını ve 4.'lük konusunda da fazlasıyla inancının olduğunu söyledi. Ancak Bournemouth mağlubiyetinin herşeyi berbat ettiğini itiraf eden Jose Mourinho, Chelsea tribünlerinin kendisine yaptığı 'Özel Biri' tezahuratı karşısında zaman zaman utandığını ve nasıl bir tepki vereceğini bilemediğini ifade ederken, Chelsea ile yollarının ayrılması durumunda bazı kulüpler ile kendisinin yolunun asla çakışmayacağının da altını çizdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!