comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho Hazard'dan memnun

30 Kasım 2015, Pazartesi 19:25
Mourinho Hazard'dan memnun

Chelsea'de Tottenham derbisi sonrası moraller yüksek. Mourinho, Eden Hazard'ın performansından mutlu olduğunu açıkladı.

FutbolArena - Hafta sonu oynanan Londra Derbisi'nde zirveden kopmak istemeyen Tottenham Hotspur ile Premier Lig'de inanılması güç günler geçiren Chelsea 0-0 berabere kaldı.
Bu sezonun özellikle hal ve hareketler konusunda en sıkıntılı isimlerinden santrafor Diego Costa yerine ileri uçta oyuna başlayan Eden Hazard bu derbide gol atamamış olsa da maç boyunca sahada en çok çalışan oyunculardan birisiydi.
 
Kaldı ki hocası da Eden Hazard'ın performansından son derece mutlu ve ilerleyen haftalar adına umutlu olduğunu dile getirmekten çekinmedi.
 
" Beraberlik iyi bir sonuç. " 
 
Eden Hazard maç sonu yaptığı açıklamada Tottenham Hotspur maçının ne denli zor bir fikstür olduğunu vurgularken, alınan 1 puanın iyi bir sonuç olduğunu ifade etti.
 
Bu sezon takım arkadaşları gibi form düşüklüğü yaşayan Belçikalı top cambazı sözlerine " Birçok kısa paslaşmalar ile güzel organizasyonlar gerçekleştirip, gol bulmaya çalıştık. Daha derli topluyduk ve oynadığımız oyun bizi tatmin etti. Bu çabaların üstüne bir gol bulmayı haketmiştik. " şeklinde sürdürdü.
 
Jose Mourinho tarafından da bu istekli oyunu sonrası, bu sezon adına en iyi performansını sergilediği söylenen Eden Hazard için menajeri " Birçok açıdan eksiksiz bir oyun sergiledi, topla olsun, topsuz olsun. Uzun topla çıktığımızda hava topu almak için zıpladı, hatta 2 metrelik adamların arasından hava topu almak için var gücüyle çabaladı. " yorumu geldi.

'Pozisyonum sorun değil'
 
Eden Hazard ise performansına ve hedeflerine dair sözlerini şu şekilde sonlandırdı; 
 
" Yeri geldi solda, yeri geldi sağda oynadım ve şimdilerde ise 10 numarada görev aldım. Ben verilen görevi en iyi şekilde ve kendim de memnun olacak şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Sahada hangi pozisyonda oynadığım çok da sorun teşkil etmiyor.
Kulüp olarak amacımız ligi ilk 4'te bitirmek. Bunun mevcut tabloda çok zor olduğunu biliyoruz ama şansımızı zorlayacağız. Daha çok çalışacağız ve herkesin keyif aldığı performanslar sergilemeye devam edeceğiz. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!