comScore

Chelsea Chelsea

Matic 27 yaşında milli takımı bırakabilir

15 Kasım 2015, Pazar 10:11
Matic 27 yaşında milli takımı bırakabilir

Sırp yıldız, takım arkadaşlarının saha içi ve dışındaki tavrı nedeniyle milli formaya veda edebileceğini ima etti.

FutbolArena – Chelsea ve Sırbistan Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden Nemanja Matic, Sırbistan'ın Çek Cumhuriyeti'ne 4-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından ülke gündemine oturan çok önemli açıklamalar yaptı.

Matic: "Ben her zaman insanlara örnek olmaya çalışıyorum ama bazıları bunu görmek istemiyor. Bazı oyuncuların davranışları kabul edilemez. Sadece saha içinde değil, saha dışında da böyle. Teknik direktörümüze bu durum değişmezse milli takımda oynamaya devam etmemin anlamı olmadığını söyledim." diye konuştu.

Onur mücadelesi hüsranı
 
EURO 2016 Elemeleri'nde 5 takımlı grupta 4. olan Sırbistan son resmi mücadelede evinde Portekiz'e 2-1 mağlup olurken maçı 9 kişi tamamlamıştı. Gruptaki tek önemli galibiyetini Arnavutluk deplasmanında alan Sırbistan o maça 'onur mücadelesi' gözüyle bakmıştı.
O karşılaşmadaki futbola atıfta bulunan Matic: "Kişisel itibarımız söz konusu olduğunda her şeyi doğru yaptık. Milli takımdaki arkadaşlarımın milli takımda iş etiği konusunda gösterdikleri zayıflığı kulüp takımlarında da gösterip, göstermediklerini gerçekten bilmek isterim." diyerek takım arkadaşlarına sert bir uyarıda bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!