comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'li futbolcular inanıyor!

11 Kasım 2015, Çarşamba 19:06
Chelsea'li futbolcular inanıyor!

Chelsea'de futbolculardan birlik mesajları art arda gelmeye devam ediyor.
 

FutbolArena Dış Haberler - Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlamış olmasına rağmen bu sezon adeta kabus gibi haftalar geçiren ve küme düşme potasının yalnızca 3 puan üzerinde, 16. sırada yer alan Chelsea'de bir açıklama da Nemanja Matic'ten geldi.

Camia saha içerisinde oldukça başarısız ve sıkıntılı bir süreç geçiriyor olsa da oyuncular ve teknik heyet adeta tek yumruk olmuş şekilde her gün hatta gün içerisinde birkaç kez başta menajer Jose Mourinho olmak üzere birbirlerine destek mesajları veriyorlar.
 
Kaleci Asmir Begovic'in takım olarak Jose Mourinho'nun işleri yoluna koyması ve kendilerinin de toparlanması için olağanüstü bir çaba sarfettiklerini dile getirmesinin hemen ardından bu kez de orta saha oyuncusu Nemanja Matic'ten benzer bir demeç geldi.

Nemanja Matic'in sözler şu şekildeydi; "Bence son 2 maçta iyi futbol oynadık ancak şanssızlık yakamızı bırakmadı. Elbette tüm sezon, önceki maçlarda iyi oynadık diyemem ancak bazı maçlar vardı ki ciddi anlamda kaybetmeyi haketmemiştik. Ama cumartesi günü pozitif sonuç olarak ciddi anlamda daha fazlasını haketmiştik.
Sonuçlar bu kadar başarısızken güzel olan birşey var ki, o da takımın hala birlik ve beraberlik ruhunu koruyor olmasıdır. Mevcut durumun herkes farkında ve takım olarak daha çok kenetlenerek, daha çok çalışarak işleri yoluna koymamız gerektiğini biliyoruz. Şu aralar şans bizden yana değil. Hani bazı anlarda şans da sizden yana olur ve işler bir anda pozitife döner ya, işte bu durum şu anda gerçekleşmiyor ancak umarım ki gelecekte gerçekleşecek."
 
27 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu sözlerine geçtiğimiz sezonun bu dönemlerinde puan tablosuna bile bakmadıklarını ve önlerine gelen maçları oynayarak, dikkatlerini maç kazanmaya verdiklerini dile getirdi. Matiç henüz mevcut puan tablosunun birçok açıdan gerçeği yansıtmadığını vurguladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!