comScore

Chelsea Chelsea

Cristiano Ronaldo'dan şok sözler

06 Kasım 2015, Cuma 11:27
Cristiano Ronaldo'dan şok sözler

Jose Mourinho'nun çalkantılı günleri tüm gündemin ilk maddesi olmaya devam ediyor.

FutbolArena Dış Haberler - Real Madrid'in dünya çapındaki yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Chelsea'ninbaşında zor günler geçiren Jose Mourinho'nun bu durumunun kendisinişaşırtmadığını ancak yine de Portekizli teknik adamın işleri yoluna koyabilecekkapasitesi olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon bitiren ancak busezon geride kalan 11 maçta alınabilecek 33 puanın yalnızca 11'ini toplarayak15. sırada yer alan Chelsea adına bu başlangıç 1978'den bu yana ki en kötübaşlangıç olarak tarihe geçmişti.

Jose Mourinho'nun Real Madrid'i çalıştırdığı3 sezonda Portekizli teknik adamla çalışma fırsatı bulan Cristiano Ronaldo busözlerini günümüz modern futbolunun sürprizlere fazlasıyla açık bir hal almasınabağladı.

Jose Mourinho ile Real Madrid günlerindebasına da yansıyan çeşitli gerilimler yaşayan Cristiano Ronaldo, BBC SporServisi'ne verdiği demeçte sözlerine şu şekilde devam etti;

"Mourinho'nun pozisyonu mu? Açıkçası çok da şaşırmış değilim çünkü futbolda heran herşey olabiliyor. Kendisiyle 2 sene çalışmış bir oyuncu olarak elbettekionun potansiyelini yakınen biliyorum. Bu arada yalnızca kendisi değil Chelsea deonun gibi birşeylerde zorlanıyor.

BirPortekizli olarak bir başka Portekizli'nin her daim zirvede olmasını temenniederim. Bu doğrultuda Jose Mourinho'nun da başarılı olmasını temenni ediyorum,ki Chelsea taraftarlarını bunu fazlasıyla hakediyor kanısındayım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!