comScore

Chelsea Chelsea

Jose Mourinho'nun yerine Roberto Mancini

03 Kasım 2015, Salı 10:21
Jose Mourinho'nun yerine Roberto Mancini

İtalyan basınında çıkan habere göre Portekizli teknik adamın görevine son verilmesi halinde Chelsea onun yerine Roberto Mancini'yi getirecek.

FutbolArena Dış Haberler – Geçen sezonki lig şampiyonluğununardından bu sezona oldukça kötü bir giriş yapan Chelsea'de sular durulmuyor.İngiliz basınında her geçen gün Mourinho ile ilgili yeni haberler çıkıyor.Futbolcularla arasındaki problemler iyice gün yüzüne çıkarken, kulübün sahibiAbramovich'in de Portekizli teknik adamı kovmaya karar verdiği iddiaediliyor.

İtalyan basını da bu konuya dahil oldu. Corrieredella Sera'da çıkan habere göre Chelsea, Mourinho'yu kovması durumunda onunyerine şu anda Inter'in başında olan Roberto Mancini'yi getirecek. Bir dönemGalatasaray'ı da çalıştıran İtalyan teknik adam, İngiltere Premier Lig'de görevyaptığı dönemde Manchester City'ye 44 yıl sonra ilk lig şampiyonluğunuyaşatmıştı. Habere göre İtalya'da bu sezona da iyi bir giriş yapan Mancini,Inter'den ayrılmayı ancak sezon sonundan itibaren geçerli olacak bir sözleşmeylekabul edebilir.

Chelsea 11 haftası geride kalan İngiltere PremierLig'de topladığı 11 puanla 15. sırada. Inter ise 11 haftada aldığı 24 puanlaİtalya Serie A'da Fiorentina'nın averajla arkasında 2. basamakta bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!