comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'nin sağ beki sakatlandı

14 Ekim 2015, Çarşamba 11:38
Chelsea'nin sağ beki sakatlandı

Branislav Ivanovic en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.

FutbolArena Dış Haberler - Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde işleri yolunda gitmeyen Chelsea'nin en problemli hattı olan savunma hattında yer alan Branislav Ivanovic milli mesai aralığında sakatlandı.
 
31 yaşında olan, stoper ve sağ bek pozisyonlarında oynayabilen Sırp savunmacının 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı söylendi. Bu da tecrübeli oyuncunun ekim ayını kapattığı anlamına geliyor.
 
Chelsea'de birbirinden başarılı 7 sezon geçiren Branislav Ivanovic, Londra kulübündeki 8. sezonunda adeta tel tel dökülüyor. Gerçi Chelsea savunmasında bu sezon ayakta kalabilen bir oyuncu olduğunu söylemek de güç ama özellikle Branislav Ivanovic'in bu kadar büyük bir form düşüklüğü yaşaması otoriteleri bile oldukça şaşırttı.
 
Öyle ki, Branislav Ivanovic bu sezon Swansea City sol açığı Jefferson Montero, Southampton sol açığı Dusan Tadic ve Lig Kupası maçında 2 lig alttan Wallsall'ın sol açığı Milan Lalkovic karşısında sahada adeta ezildi gitti diyebiliriz.
 
Normal şartlar altında Chelsea'den bir oyuncu milli takım mesaisi sırasında sakatlansa Londra'da adeta kıyamet kopardı ancak bu aralar tam tersi bir durum hakim. Bunu da savunma hattında radikal değişiklikler bekleyen Chelsea taraftarlarının söz konusu sakatlığı beklentilerin yerine getirilmesi için bir fırsat olarak görmeleri olarak yorumlanabilir.
 
Chelsa savunmasının solunda oynayan ancak sağ ayaklı olan Cesar Azpilicueta'nın sağ beke geçmesi, sol bek pozisyonuna ise yaz transfer döneminde 22 milyon Sterlin karşılığında kadroya dahil edilen, 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda müthiş maçlar çıkaran, hızlı ve güçlü Rahman Baba monte edilmesi bu konudaki en olası ihtimal olarak gözüküyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!