comScore

Chelsea Chelsea

Jose Mourinho'dan istifa açıklaması

30 Eylül 2015, Çarşamba 01:20
Jose Mourinho'dan istifa açıklaması

Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, 2-1 kaybettikleri Porto maçının ardından istifa sorularına çarpıcı yanıtlar verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto'ya deplasmanda 2-1 kaybeden Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho eski takımına karşı alınan yenilginin ardından şu açıklamaları yaptı:

"Saçma hatalar yüzünden kaybettik"
Performans anlamında eksiğimiz yoktu. İyiydik. Ancak iki saçma hata yüzünden kaybettik. Bu tür hataları yaptığınızda her zaman cezalandırılmazsınız ama biz bugün cezalandırıldık. Porto iyi takım. Şampiyonlar Ligi de farklı bir kulvar. Bence yaptığımız iki hatayı saymazsak oyuncularım iyi performans gösterdi.

Jose Mourinho'dan istifa sorularına yanıt

Bizim bir an önce kendimizi toparlamamız gerekiyor. Kötü oynayarak kaybettiğiniz zaman istifa etmek kolay. Ancak iyi oynayıp da kaybettiğinizde durum farklı bir hal alıyor. Biz çünkü Porto karşısında kötü oynamadık. Dediğim gibi saçma iki hata yüzünden kaybettik. Unutulmasın ki, iyi oynayıp iyi sonuçlar alırsanız dokunulmaz bir hoca olursunuz. Biz bugün iyi oynadık ama sonuca yansıtamadık. Artık harekete geçmemiz gerekiyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!