comScore

Chelsea Chelsea

Pedro: 'Messi'yi çok özlüyorum'

08 Eylül 2015, Salı 16:46
Pedro: 'Messi'yi çok özlüyorum'

Chelsea'nin yeni transferi eski takım arkadaşını özlüyor.

FutbolArena Dış Haberler - Chelsea'nin yaz dönemi transferlerinden forvet Pedro, Barcelona'dan ayrılma kararının oldukça zor verilmiş bir karar olduğunu ve Lionel Messi'yi de çok özlediğini dile getirdi.
 
28 yaşındaki hücum oyuncusu bu ağustos ayında Barcelona'dan 21 milyon Sterlin karşılığı Chelsea'ye transfer olmuştu.
 
Tam adı Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma olan ve futbolseverler tarafından Pedro olarak bilinen İspanyol oyuncu Barcelona C Takımı'nda 70 kez, B Takımı'nda 55 kez ve A Takımı'nda yani La Liga'da mücadele eden Barcelona'da ise tam 204 kez forma giydi. İspanya Milli Takımı formasını da 51 kez giyen ve 16 gole imza atan Pedro'nun adı Manchester United ile anılırken, Chelsea ezeli rakibine çalım atarak yıldız oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
 
Pedro, Daily Star'a verdiği röportajda şu şekilde konuştu :
" Barcelona'da kalmak bir nevi işin kolayına kaçmak olacaktı. Kadronun bir parçası olarak gözükecektim, kupalar ve paralar kazanmaya devam edecektim. Barcelona'da ki yaşantım da gayet güzeldi ancak ayrılmam gerektiğini hissettim. Saha dışındaki hayatımdan bahsediyorum. Gayet güzeldi ama ben düzenli futbol oynamak istiyordum ve bu kararıma dair yorumu zaman ilerledikçe yaparız.
Lionel Messi mükemmel bir takım arkadaşı ve muazzam bir adam. Onunla birçok anımız oldu, çok maç yan yana oynadık, birçok gole birlikte imza attık. Onu özlüyorum ve eminim ki beni hep iyi biri olarak bilir. Açıkçası en çok onu özleyeceğim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!