comScore

Chelsea Chelsea

John Terry tartışmasına John Hartson da katıldı

18 Ağustos 2015, Salı 22:21
John Terry tartışmasına John Hartson da katıldı

Jose Mourinho'nun 176 maç sonra kaptanı oyundan alması gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

FutbolArena Dış Haberler - BBC'nin usta futbol yorumcularından John Hartson, son günlere damgasını vuran Chelsea kaptanı John Terry konusuna dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Bilindiği üzere kaptan bu hafta sonu oynanan Manchester City maçının devre arasında oyundan alınmıştı ve bu onun adına Jose Mourinho dönemine dair bir ilk olmuştu. Jose Mourinho için John Terry herzaman önemli bir yer teşkil etmişti. Onu zor günlerinden el uzatıp çıkaran, Chelsea kaptanı yapan Jose Mourinho bugüne dek hiçbir Premier Lig maçında kaptanını oyundan almamıştı.

"John Terry eskisi gibi olamayacak"
 
Birkaç hafta önce verdiği bir demeçte, futbol hayatına Chelsea'de olmasa bile ada harici bir başka kulüpte birkaç sene daha devam etmek istediğini belirten 34 yaşındaki stoper için BBC yorumcusu John Hartson şu şekilde konuştu 
 
"Sanırım Jose Mourinho'nun kafasına en çok takılan konu John Terry'nin ilerleyen yaşı ve buna paralel olarak ilerlemeyen eski temposu, çevikliği. Kaptan artık Chelsea'nin olmazsa olmazları arasında yer almayabilir. Son 2-3 senedir gösterdiği performansı artık sergilemesi bir hayli zor gözüküyor. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!