comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'nin güzel yüzü ayrılacak mı?

11 Ağustos 2015, Salı 18:43
Chelsea'nin güzel yüzü ayrılacak mı?

Chelsea taraftarının sevgilisi, kulübün kadın doktoru Eva Carneiro'nun görevine son mu verildi?

FutbolArena Dış Haberler - Chelsea geçtiğimiz günlerde, Premier Lig'de ilk maçına Swensea karşısında çıkmıştı. Kaleci Courtois'in kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktığı maçta Mavililer 2 puan kaybetti. 2-2 sonuçlanan maçın son dakikalarında Chelsea'nin yıldızı Hazard da sakatlanmış ve kulübün kadın doktoru Eva Carneiro yıldız oyuncuyu kenara alarak tedavi etmişti. Chelsea bu tedavi sırasında sahada 9 kişi kalmıştı. 

Maçtan sonra kulüp doktoru Eva Carneiro'yu eleştiren Jose Mourinho, "Doktor, Fizyoterapist veya Malzemeci kulüpteki göreviniz ne olursa olsun, futbolu bilmelisiniz" demişti. 
Taraftar sahip çıktı

Bu açıklamanın ardından güzel doktor Eva Carneiro'nun işine son verilebileceği konuşuluyor. Ancak Chelsea taraftarı Eva'yı kaybetmek istemiyor. Bu isteklerini sosyal medyaya taşıyan taraftarlar Jose'ye rağmen Eva Carneiro'ya destek oluyorlar. 

Eva Carneiro kimdir? 

1973 doğumlu Eva Carneiro İspanyol bir baba ve İngiliz bir annenin kızı. Nottingham üniversitesinden mezun olan Eva, daha önce West Ham United kulübünde de çalıştı. 42 yaşındaki güzel Doktor Chelsea'de Jose Mourinho'dan önce Roberto Di Matteo ve Rafael Benitez dönemlerinde de çalıştı. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!