comScore

Chelsea Chelsea

John Terry: 'Dünyanın sonu değil'

03 Ağustos 2015, Pazartesi 17:34
John Terry: 'Dünyanın sonu değil'

Chelsea'de kaptan Terry'den Arsenal savunması.

FutbolArena Dış Haberler - Chelsea'nin tecrübeli ssavunmacısı ve kaptanı John Terry, dün Arsenal karşısında aldıkları 1-0'lık mağlubiyetin basında abartıldığı kadar da korkunç olmadığını dile getirdi.
 
Community Shield Kupası'nın Premier Lig Şampiyonluğu'na dair bir haberci olmadığını da vurgulayan Terry sözlerine, "Bu maç uzun bir maraton olan Premier Lig'e dair ne bir psikolojik üstünlük sağlayacaktır ne de herhangi başka bir etki yapacaktır. Bu tek bir maçtı, kazanacak ya da kaybedecektik. Bu mağlubiyet bizleri elbette üzdü, elbette canımızı acıttı. Bir kupa maçı ya da bir hazırlık maçı olması fark etmez. Her daim kazanmak isteyen bir ekibiz" diyerek devam etti.
 
Terry, West Ham Futbol Akademisi'nin dünya futbol piyasasına sunduğu bir futbolcu olup, 1998 senesinden bu yana giydiği Chelsea formasını tam 670 kez ıslatırken, 62 kez de rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli savunmacı geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, futbola veda etmek için henüz erken olduğu ve Chelsea'de olmasa bile ada harici bir ekipte futbol kariyerine birkaç sene daha devam edeceğini dile getirmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!