comScore

Chelsea Chelsea

Adı Chelsea ile anılan genç stoper için eski partneri konuştu

28 Temmuz 2015, Salı 20:48
Adı Chelsea ile anılan genç stoper için eski partneri konuştu

Tecrübeli savunmacı Distin, Stones için değerli bilgiler verdi

FutbolArena Dış Haberler - Everton formasını son 6 sezonda 201 kez giyen 37 yaşındaki savunmacı Sylvain Distin, Chelsea'nin eski takım arkadaşı olan 21 yaşındaki savunmacı John Stones'a talip olmasına şaşırmadığını dile getirdi.
 
Stones'un bir gün mutlaka büyük bir kulüpte oynayacağı kanısında olan Distin, yavaş yavaş İngiltere Milli Takımı formasına da ısınan eski takım arkadaşı için "Stones genç, İngiliz, donanımlı, kabiliyetli ve düzgün karakterli bir insan." tanımlamasını yaptı.

Bu sezon Premier Lig'e çıkan Bournemouth'a bedelsiz transfer olan tecrübeli savunmacı, Stones'a yalnızca sahada iyi olmanın yeterli olmayacağı, saha dışında da iyi ve başarılı olunması gerektiği gerçeğini sık sık vurguladığını söyledi.
 
Distin sözlerini genç savunmacının biraz daha tecrübe sahibi olup, Premier Lig'e tamamen aşina olması halinde onun isminin tüm ada futbol kamuoyu tarafından konuşulacağını iddia ederek sözlerini noktalandırdı.
21 yaşında ve 1.88 boyunda olan Stones, savunmanın göbeğinde ve sağ bekte görev alabiliyor. 2013-2014 sezonunda 21 Premier Lig, 2014-2015 sezonunda ise 23 Premier Lig maçına çıkan Stones, Everton forması altındaki ilk ve tek golünü Manchester United'a karşı attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!