comScore

Chelsea Chelsea

Obi Mikel: 'Hem ağlarım, hem giderim'

25 Temmuz 2015, Cumartesi 00:18
Obi Mikel: 'Hem ağlarım, hem giderim'

Chelsea'nin orta saha oyuncusu geleceğine dair açıklamalarda bulundu

FutbolArena Dış Haberler - 2006 senesinden bu yana Chelsea'de kadrosunda yer alan 28 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel için geçtiğimiz sezon en az forma şansı bulduğu sezondu. 

Adı Fenerbahçe ve Arap takımlarıyla da anılan Mikel'in Chelsea ile 2 senelik sözleşmesi daha bulunuyor. Defansif orta saha, ön libero pozisyonlarında başarıyla forma giyen Mikel için Chelsea'nin 10 milyon Sterlin gibi ciddi bir bonservis bedeli isteyeceği kulisler arasında konuşuluyor.
Transferi sürecinde Chelsea ile Manchester United'ı mahkemelik eden Mikel, ülkesinin milli takım formasını ise 64 kez giyme başarısı gösterdi.

Mikel olası bir transferine dair ise şu sözleri dile getirdi; "Chelsea ile 2 senelik daha kontratım var ve burada mutluyum. Ancak bana dair gelişmelerin ne olacağını bekleyip göreceğiz. Maviler ile 10 dolu dolu seneyi geride bırakırken, burada hem arkadaşlık ilişkilerim gelişti hem de bir nevi ailem gibi oldu bu kulüp. Antremanlara gelirken sanki ailemi görmeye gidiyormuşum gibi hevesli oluyorum"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!