comScore

Chelsea Chelsea

Diego Costa: 'Melek değilim, değişmeyeceğim'

01 Şubat 2015, Pazar 11:53
Diego Costa: 'Melek değilim, değişmeyeceğim'

Emre Can'a yaptığı kasıtlı hareket nedeniyle üç maçtan men cezası alan yıldız futbolcudan ilginç açıklamalar...

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Diego Costa, sahada bir "melek" olmadığını, ancak hiçbir rakibini de kasıtlı olarak sakatlamak istemediğini söyledi.
 
Salı günü Liverpool ile oynanan Lig Kupası maçında Emre Can'ın ayağına kasıtlı olarak bastığı tespit edilen golcü oyuncuya İngiltere Futbol Federasyonu maç görüntülerine dayanarak üç maçtan men cezası vermişti.
 
Daily Telegraph'a açıklamalarda bulunan Diego Costa, "Salı gününden bu yana evime gittiğimde, rahat bir şekilde uyuyabiliyorum. Çünkü yanlış bir şey yapmadım. Asla kasıtlı bir hareket değildi. Bunu görüntülerden de görebilirsiniz. Ama bu cezayı kabul etmek zorundayım. Elbette üzgünüm ama verilen karara saygı duyuyorum." dedi.
 
"MELEK DEĞİLİM"
 
"Bir melek olduğumu söylemiyorum. Melek değilim. Bunu görebilirsiniz." diyen Diego Costa, sözlerine şöyle devam etti: "Sahaya her çıktığımda aynı şekilde mücadele edeceğim. Çünkü ben böyleyim. Ailem, kulübüm ve taraftarlar için sahada her şeyimi vermeye çalışıyorum. Saha içinde farklı bir adamım ve değişmeyeceğim."
 
İspanyol oyuncu sert oyun tarzıyla ilgili yapılan eleştirilerle ilgili olarak de şöyle konuştu: "Kaç kere birisini sakatlamışım? Hiç. Hiçbir meslektaşımı kasıtlı olarak sakatlamadım. Evet birçok olaya karışıyorum. Ama bu benim oyun tarzım. Ceza aldığım için de bunu değiştiremem." 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!