comScore

Chelsea Chelsea

Londra'da neler oldu? Mou açıkladı!

05 Ekim 2014, Pazar 19:58

Arsenal - Chelsea maçına damgasına vuran olaylardan biri saha içindeki Arsene Wenger ve Jose Mourinho arasındaki tartışmaydı. Chelsea'nin hocası, Wenger ile kavgasının içyüzünü anlattı.

Wenger'le kavgasının sebebinin Fransız çalıştırıcının kendi alanına girmesi olduğunu söyleyen Mourinho, Wenger'i geri dönmesi ve bir daha kendi bölgesine girmemesi konusunda uyardığını söyledi.
 
Mourinho, "Benim açımdan olay bitti. Herkesin alanı belli, benim bir alanım var ve onun da kendi alanı var. O benim alanıma giremez, özellikle hakeme baskı yapmak ve oyuncuma kart gördürmek için. O yüzden ona kendi alanına gitmesini ve geri dönmemesini söyledim" diye konuştu.
 
Wenger'in elini üstüne koymasının kendi açısından bir problem olup olmadığı sorusuna yanıt veren Mourinho, "Hayır problem değil" diye yanıt verdi.
 
Portekizli çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti:

"Bence hakemler teknik açıdan bakıldığında böylesine süratli, teknik ve hızlı bir maçta iyi performans gösterdiler; ama Arsenal maçı 8 kişiyle bitirebilirdi, çünkü Koscielny'nin pozisyonu kırmızı kart. İlk yarıda Chambers'ın 2 sarı kartı ve Welbreck'in açıkça direkt kırmızısı olmalıydı. Welbeck'e kırmızı verilmemesini kabul ediyorum. Maç bitti ve Welbeck agresif değil, iyi bir çocuk. Belki sadece anlık bir tepkiydi."
 
"O yüzden hiçbir şeyden şikayet edemem ama çocuklar bu iyi Arsenal karşısında muhteşem performans sergilediler. Zor bir maçtı, bizden daha iyi başladılar oyuna; ama Eden bize penaltı kazandırdı ve kırmızı kart gösterilseydi maç orada bitecekti. Sonunda onlar bizden daha fazla topa sahip oldu ama bizde şanslar yakaladık ve 2 gol attık. Kazandık ve iyi bir takımı yendiğimiz için mutluyum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!