comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea, Diego Costa ile güldü

13 Eylül 2014, Cumartesi 18:58

Premier Lig'in dördüncü haftasında Chelsea 1-0 geriye düştüğü maçta Swansea'yi Diego Costa'nın üç golü ile 4-2 mağlup etti.

Premier Lig'de ilk üç haftayı 9'ar puanla tamamlayan iki takımın mücadelesinde Chelsea evinde Swansea City'i konuk etti. Maça iki takım da tempolu başlarken 11. dakikada gelişen konuk takım atağında topu uzaklaştırmak isteyen tecrübeli savunma oyuncusu John Terry'i ters bir vuruşla kendi filelerini havalandırdı.
 
Golden sonra oyundan düşmeyen Chelsea rakibi üzerinde baskıyı arttırırken aradığı golü ise devre biterken buldu. 45. dakikada Fabregas'ın kullandığı kornerde Diego Costa şık bir kafa ile skora dengeyi getirdi ve soyunma odasına 1-1 ile gitti takımlar.
 
İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf ev sahibi Chelsea oldu. Cesc Fabregas, Hazard'dan gelen topu içeriye düzgün çevirdi ve Diego Costa hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti. 
 
67'de Cheslea bir kez daha etkili geldi. Ramires'in ceza sahasına pasında savunmanın arkasına iyi sarken Diego Costa farkı ikiye çıkardı.
 
72. dakikada oyundan çıkan Diego Costa'nın yerine yeni transfer Loic Remy oyuna girerken, 81'de ceza sahası içinde topla buluşan golcü futbolcu düzgün bir vuruşla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu. 86'da Swansea'dene Shelvey farkı ikiye indirdi ancak bu gol konuk takıma yetmedi.
 
Karşılaşma 4-2 sona ererken Chelsea böylece 4. hafta sonunda da yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!