comScore

Chelsea Chelsea

Ünal Aysal'dan çılgın tur primi

28 Şubat 2014, Cuma 10:31

Chelsea maçının ikinci yarısındaki futbolu beğenen Aysal, deplasmandan turla dönülmesi halinde oyuncularının ceplerini dolduracak.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea ile kendi evinde1-1 berabere kalan Galatasaray tur için inancını kaybetmedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oynanan futboldan oldukça memnun kalan sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal daha önce açıkladığı prim paketinde değişikliğe gitmeye karar verdi.

Beşiktaş derbisinin kazanılması ve Chelsea'ye karşı turu geçmeleri halinde takıma 1 milyon dolar dağıtacağını açıklayan Aysal,bu ücrete zam yaparak primi 1,5 milyon dolar olarak belirlemişti. Sarı-kırmızılıların 1 numarası, Londra'da oyananacak Chelsea maçı öncesinde bir zam daha yaparak bu primi 2 milyon dolara çıkardı.

Büyük maçlardan bir gün önce takımla yemek yemeyi geleneksel hale getiren Ünal Aysal'ın Londra'da yapılacak maç öncesi yemekte sarı-kırmızılı futbolculara 2 millyon dolarlık süper primi açıklaması bekleniyor.

"İLK GOLÜ ATARSAK, ÇIKARIZ"

Bu arada Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Teknik Direktör Roberto Mancini Chelsea karşılaşması sonrasında görüştü. İtalyan çalıştırıcı, “Oyuncularımın ikinci yarıdaki performansından çok memnunum. Eğer bir sakatlık kabusu yaşamazsak ve oyuncularım da inanırsa turu atlamamamız için bir sebep yok. Londra'da ilk golü atarsak çeyrek finale çıkarız” dedi.

Ünal Aysal da Mancini'ye teknik heyet ve takıma güvendiğinidile getirerek, “İlk 8 çok önemli bir hedef. Bunu başarmalıyız” ifadesini kullandı.


 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!