comScore

Chelsea Chelsea

İspanya'da manşetlerde Torres var

27 Şubat 2014, Perşembe 15:31

İspanyol basını, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Galatasaray ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldığı maçı manşetlerine taşıdı.

İspanyol basını UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Galatasaray ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldığı maçı manşetlere taşıdı.

Türk Telekom Arena'da dün oynanan maç, İspanyol basınındageniş yankı bulurken, spor gazetelerinden Marca, haberinde, "Türklerin bükülmezliği mavi zaferi önledi" başlığını kullandı.

Marca, "İlk yarıdaki futbol ve Torres'in golüyle gelen avantajın ardından herkes Chelsea'nin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyordu ama Mancini'nin Galatasaray'ı ikinci yarıkarşılık vermesini bildi. Cech, Chelsea'nin olasıyenilgisini önledi" yorumunu yaptı.

"Mou, Torres'in golüne rağmen zorlandı" başlığını kullanan El Mundo Deportivo gazetesi de Chelsea'nin ilk yarıya damga vurduğunu belirterek, buna rağmen sonucu sabitliyemediğini yazdı. Gazete, "Defansın büyük hatası Chelsea'nin sahadan beraberlikle ayrılmasına neden oldu. Maçın en iyisi Torres, en kötüsü de büyük hatasıyla John Terry oldu" ifadelerini kullandı.

As gazetesi ise manşetinde, "Galatasaray, Torres'in golünün ötürleştirdi" yorumuna yer verirken, "Chelsea, Galatasaray karşısında beraberliğin ötesine gitmeyi başaramadı. Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalisti Stamford Bridge Stadı'nda belli olacak" diye yazdı.

El Pais "Birazcık Torres ve yeter" yorumunda bulunurken, El Mundo ise sayfalarında şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray, Torres'in golünden sonra defansa çekilen, muhafazakar oynayan bir Chelsea karşısında beraberlik almayı başardı."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!