comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'dan Ibra açıklaması

24 Şubat 2014, Pazartesi 15:30

Premier League ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli teknik patronu Jose Mourinho, Zlatan Ibrahimovic'ni transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Premier League ekiplerinden Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho, Avrupa'nın önde gelen forvetlerinden Zlatan Ibrahimovic ve Edinson Cavani hakkında açıklamalarda bulundu.

Ibrahimovic'in Chelsea'ye olası transferi konusunda konuşan Portekizli teknik adam, "Ibra'nın Chelsea'ye gelmesi imkansız. Kendisi Fransa'da çok mutlu. Bunu nerede bildiğimi soracak olursanız, biz sürekli iletişim halindeyiz ve o benim arkadaşım" şeklinde konuştu.

İsveçli golcü oyuncuyu PSG'den ayırmanın zorluğuna da dikkat çeken deneyimli teknik adam, "PSG bu maddi gücü ile Ibrahımovic'in ayrılmasına izin vermez. Bu bizim için imkansız bir transfer" ifadelerini kullandı.

Kulislerde konuşulmaya başlanan Edinson Cavani ve Eden Hazard takasına değinen 51 yaşındaki teknik adam,  "Hazard, bizim çocuğumuz. Önümüzdeki 10 yıl burada kalmasını istiyoruz. Takımı, onun etrafında inşa ediyoruz. Tam bizim istediğimiz bir tarzda oyuncu. Bırakmak gibi niyetimiz yok."dedi.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!